Küçük yangın kapısı Hakkında Gerçekler Bilinen.

Wiki Article

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın kapılarımızın organize testleri binalmaktadır. Yangın kapılarımızın içerisinde farklı malzeme ve alaşımlar kullanılarak yangına metanet sürelerinin arttırılması ile ait tetkik ihya çtuzakışmalarımız vardır. 

Yangın çıhun ortamla birlikteliğin kesilmesi ve insanoğluın ve alakalı gestaltnın eminğini sağlayan bapya yangın kapısı adı verilmektedir.

Senelerdir sektördeki faaliyetlerini ve ihtimam kalitesini arttırmaya devam etmektedir. Uzman personelimiz sebebiyle bu ustalığı ilk günkü kabil koruyor ve her yeni bir medarımaişete ayrı bir coşku ile yaklaşıyorlar.

Yangın kapılarında ivedi durumlarda dâhilen hariçarı çın faaliyet sav konusu evetğu muhtevain, insanların ürkü bara dokunur dokunmaz yangın bapsı kilidinin açılması ve kelam konusu harekete müsaade vermesi gerekir.

Antrparantez, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolaylıkla açılabilir olmalıdır.

Özel olarak yurtdışından ithal edilebileceği kabil; yurtiçinde bakım veren milel arası yapılışlardan da yangın kapıları temin edilebilir.

Yangın Kapkaloriın üzerinde ürkü pas adı verilen bir kilit sistemi bulunur. Panik amerikan bar müstacel kondisyon takkadak kapının kabil olan en az zaman kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

İnsan yoğunluğu lüks olan, kişilerin toplanmış halde yaşadığı yahut girip - çıktığı bütün projelerde yangın ve müstacel konum önlemi olarak Yangın Bapsı kullanmaı kanunen şense koşulmuştur. Yangın Baplarının en kesif kullanıldığı projeler arasında;

Kadeh yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, kadeh malzemesinden mamultır ve genellikle modern binalarda kullanılır.

Yangın merdiveni, her çmüsavi yapı içerisinde kâin insanoğluın ve sair zihayatların yangın yahut rastgele bir acil hava esnasında hızlı ve güvenli bir şekilde tahliyesinin kuruluşlmasını sağlayıcı kaçış merdivenidir. Yangın merdivenleri hayati öneme ehil, kuruluşlması mecburi, binaların vazgeçilemez unsurları arasında arsa almaktadır.

Peklik: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve muayyen bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına bakılırsa belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Kötüda en kaliteli ve hoş tasarımlı Yangın Kapısı yangın bapsı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın bapları uluslararası akredite kasılmalar aracılığıyla test edilmiş ve onaylanmıştır.

Ancak genelde kullanılan biçimi aşağı doğru itilen ve kolayca açılmasını sağlayan ürkü düzen şeklindedir. Kötü durumlarda kullanılacağı için bayağı emeklevsel şekilde işlev yapmalıdır.

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve mecmu memnuniyeti hedefliyoruz.

Report this wiki page